Beoordelingen van Mr. Sushi Rotterdam

Recente recensies van Mr. Sushi Rotterdam

4 sterren na 113 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker, zeker voor die prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lov sushiiii

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Het eten was over het algemeen lekker. We kregen er een lekker drankje bij. De plaatjes zien er mooier uit dan in het echt.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijk aan de tel, snel grbracht

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had in de middag de studenten box special besteld. Ik had aangegeven dat ik het om een bepaalde tijd kwam halen, en bij die tijd stond het al klaar. Ik hoefde dus niet te wachten bij het ophalen. De sushi zelf was ook erg lekker en vers!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel geleverd en lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd. Snel bezorgd.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste sushi sinds tijden! Ga hier zeker vaker bestellen.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg netjes op tijd bezorgd. Sushi is heel lekker en heeft een redelijke prijs! Er werd rekening gehouden met mn opmerkingen en wensen. Het was mijn eerste keer bestellen bij mrsushi en ik denk dat ik een vaste klant bij hen word! Top gedaan en Ga zo door!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vers en genoeg!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar om 18.10 uur besteld en om 21.00 uur nog niets ontvangen. En niks gecommuniceerd. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was redelijk lekker alleen we kregen wat anders dan besteld. Bezorging heeft in totaal 3,5 uur geduurd. Bezorger zelf was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben om 18.39 besteld. Verwachtte aankomst was 20.55 en om 22.00 hadden we onze bestelling pas. Met valentijn begrijp ik dat het druk is, maar 3.5 uur wachten op een bestelling vind ik abnormaal. Daarnaast was de sushi niet zoals we hadden verwacht (kleverig en karig)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed uit en goed verpakt alleen het eten kwam 20 min later dan gepland (wat ons uit eindelijk niet zoveel uitmaakte) en er zat erg veel rijst in de sushi. We proefde de sushi rijst meer dan de ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was good but was delayed 2 hours....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was valentijnsdag en nog sneeuw op de weg, dus de aangegeven 2 uur bezorgtijd begrepen we goed. echter duurde het in totaal 3,5 uur! en geen enkel tussenbericht om ons hierover te informeren noch werd te telefoon opgenomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker! Heel erg bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Wij zaten in een hotel en eten is daar ook goed aangekomen!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur 45 gewacht. Bestelling was niet compleet. Gerecht wel nabezorgd maar helaas koud en rauw van binnen. Crispy chicken was het enige wat echt lekker was. Jammer.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normally Have great service from Mr Sushi but last night we ordered around 18:00 and only received our food close to 9 which meant that our guest had to leave with an empty stomach to make the curfew on time. We were told we were going to receive a discount but still have not hear anything on that again.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Is mijn eerste bestelling bij mr.sushi en ben helaas erg teleurgesteld. Sushi was smaakloos, teveel rijst en je proeft dat het niet vers gemaakt was. ( box was namelijk binnen paar min al klaar )

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de tijd geleverd die wij hadden aangegeven. Sushi daar is echt heerlijk! De crispy box is echt lekker en de yakitori rol was echt heel lekker! Volgende keer zeker weer hier!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger werd door luid gejuich begroet door de kinderen. Vrolijk lachend wenste hij ons smakelijk eten en een fijne avond. De sushi was heerlijk, een welverdiende traktatie na weer een lange dag thuisonderwijs en -werken.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, de sushi was ontzettend lekker.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd heerlijk! Echt beste afhaal sushi ooit! Vriendelijk personeel (ik woon net buiten hun bezorg gebied maar als ik bel komen ze alsnog bij mij langs) levertijd is we altijd wat langer maar het is het waard

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgd. De sushi zag er goed uit voor het oog en was ook erg lekker.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is Mr. Sushi weer geweldig in het verzorgen van een heerlijke avondmaaltijd. Het was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service en sushi bij Mr Sushi Rotterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er wordt altijd aan de aangegeven tijd gehouden en deze keer zelfs eerder. Wederom weer lekker eten, alleen jammer van de vissengraatjes deze keer:((

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd eigenlijk!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, mooi opgediend, kan dus zo op tafel en lekker vers. Tevreden!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi. En alles stond netjes op tijd klaar bij het afhalen.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Alleen jammer dat het warme hapje koud was geworden

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, echter was de levertijd van 1:45 uur erg lang. Uiteindelijk waren sommige van de gerechten net niet geheel warm meer, waardoor de pret enigszins werd gedrukt. De Crispy Chicken is een aanrader!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vriendelijke personeel

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en erg lekkere sushi. Vriendelijk geholpen en zelfs wat gratis extraatjes bij onze bestelling gekregen :)

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging deed er heel lang over. De kip was ijskoud toen het aankwam dus je kan het beter zelf ophalen. sushi was goed

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit meer!!! Er zat een lange zwarte haar in. Heel m’n eetlust was verpest!! M’n zoontje van 10 wilde zo graag sushi eten nou niemand had er meer zin in.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heeerlijk!! Ik kom zeker terug😍

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig optijd bezorgd en van goede kwaliteit

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Ik vond alleen de uitjes erop iets minder, maar dat is voorkeur.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Mijn bestelling kwam wat later, maar ze communiceerde goed met mij door zelf contact met mij op te nemen. Bedankt alweer!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed op tijd en alles was zo lekker! Surf & turf roll is onze favoriet, maar ik zou alles zo weer opnieuw bestellen!!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was perfect! We really like your sushi and ordered already 3 times. As well recommended your nice restaurant to our friends, they have been happy too. Please keep this great level for your food and service! Good luck!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kwaliteit sushi voor een goede prijs.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke mooi op tijd en super super lekkere sushi! Jullie zijn de vaste plek waar ik sushi bestel en het stelt nooit teleur :)

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry to say, completely disappointed with the order. We pre-ordered an hour earlier than our requested delivery time and still the food came almost 2 hours late to our door. We had no update after the initial confirmation email that the order would be late and no answer to our phone calls to check on the status. After waiting 1.5 hours for the food that didn't come, we gave up. When the food finally came some of the rolls were mixed up :( The quality of sushi is ok for a takeaway. Suggestion - have a tracking or update system for your orders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en ervan genoten 😉😉😉

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 3kwartier te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi zijn heerlijk! Ondanks dat ik zelf even snel een blik had geworpen in de zaak, kwam ik er thuis achter dat ze toch weer (vorige bestelling ook) een sushi rol waren vergeten, de maguro roll dit keer.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn 1e keer en ik heb heerlijk gegeten 😁

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi verpakt, attente kerstkaart en lekkere sushi!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak van de sushi was echt heerlijk, daar was niks mis mee. Wat wel echt jammer was, was dat de sushi of nog helemaal aan elkaar vast zat, of de sushi viel uit elkaar waardoor het niet zo handig eten was, en dat voor dat geld. Op de 7 rollen die ik had, gold dit voor 5

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Je merkt echt dat het vers gemaakt word. Wij bestellen niet meer bij een andere tent sushi!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk vers en goede kwaliteit!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de beste prijs/kwaliteit. Ik heb echt super gegeten. Binnen 15 minuten stond het al voor mijn deur.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en snelle bezorging! Mijn box was alleen niet helemaal wat ik besteld had, de nigiri's hadden flamed moeten zijn, maar dat waren ze niet. Was opzich niet heel erg, maar viel me op.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was niet vers en had veel rijst. We kregen 1 klein flesje soya saus voor 2 personen. Geen aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Veel keus en veel verschillende combinaties.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk zoals altijd. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zag er kwalitatief erg goed uit met hoge verwachtingen. Maar uiteindelijk viel dit tegen. We hebben meer als de helft weg gedaan. De vis was snotterig en sommige stukjes kauwgom achtig. Helaas ..

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was onze eerste bestelling bij deze nieuwe vestiging, moesten 1u en 40 min wachten op onze sushi box. Om 21:40 ging de deurbel, redelijk over onze honger heen helaas. Sushi was wel goed!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en vers. Ook super geholpen aan de telefoon.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker verse sushi en stond precies

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi ! Je kan echt proeven dat het vers is en met liefde word bereid. Altijd goede verhalen gehoord van mr sushi maar zat niet in Rotterdam. Extra blij dat ze er nu dus wel zitten ! Voor mij geen andere thuis bezorgd sushi meer !

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers! Geen gekke vis geur wat je wel is bij sushi tenten hebt en erg veel keus! Goede prijs-kwaliteit verhouding

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vriendelijk, eten was weer eens top en snelle bezorging!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was vers en super lekker. Prijs kwaliteit top!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. En het stond keurig op tijd klaar.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb 3 keer besteld bij mr sushi en 3 keer op een rij ging iets mis. De eerste keer heb 2,5 uur moeten wachten voor mijn bestelling .De tweede keer nog 1.5 uur gewacht. De derde en laatste keer dacht ik te gaan halen en guess what! een deel van de bestelling was niet bij. Gelijk gebeld en weer 40 min moeten wachten voor dat de laatste stuk bestelling binnen was. Niet te geloven!!! Sushi is lekker maar service is heel slecht. Niet meer

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi en top service. Ik werd netjes gebeld omdat de bezorging iets later zou zijn dan de afgesproken tijd. Bij het uitpakken zat er ook een heel lief briefje bij!! Hier gaan wij zeker vaker bestellen!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en hele vriendelijke service!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk personeel, de soyasaus zit in flesjes wat super handig is en de sushi was heerlijk!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is van erg goede kwaliteit en erg lekker. Bezorging is netjes op tijd. Het kaartje erbij is een leuke toevoeging

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd. Zeker een aanrader!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en de bezorging was snel. Sommige sushi’s waren iets lekkerder dan andere, maar over het algemeen: heeeeerlijk ♥️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Enorm lekker en vers! Je hebt keuze uit verschillende boxen naar keuze en nog veel meer. Had het om 16:00 besteld en kon al om 16:50 ophalen. Service is top en ze geven genoeg sausjes etc. erbij. Alles smaakte heerlijk 🥰 Dank jullie wel!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt boengggggggggg lekker, maar bezorging kan beter man. Had rond 16:00 al besteld zodat het om 17:45 bezorgd kon worden, maar het kwam 18:30 pas aan 🥴

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen fijne eerste ervaring. Netjes bediend bij het afhalen maar de sushi van magere kwaliteit droge rijst, kleffe tonijn sashimi.... Helaas niet het feestje waar we op hoopten.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Was echt lekker. Verschillende soorten. Echt een aanrader. Proficiat!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good sushi and very fast delivery this time with a nice note from the store. Shows that they care about not only their products but also their customer

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi niet lekker te hard en leek oud. Zonde van mijn geld..

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten; goede box (R'damse studenten box), lekkere smaak & echt vers!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten!! Gaan zeker vaker bestellen ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, op tijd geleverd en aardig personeel.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was precies op tijd. De Sushi Sensation special box was echt wel een goede keuze! Zeker een geslaagde verjaardag dinnertje!