Beoordelingen van Mr. Sushi Rotterdam

Recente recensies

4.0
Lenira
16 augustus 2022

Heerlijke sushi, altijd weer genieten.

Corné
11 augustus 2022

Dim sum box was teleurstellend, 2 loempia’s nog half rauw, gyoza’s aangevreten of open gegaan in de frituur. Tot over maat van ramp een lange haar in mijn sushi, mochten jullie foto’s willen stuur ik ze gerust door.

M
1 augustus 2022

The order took was supposed to come in an hour. It took 1h45m. When I called after the hour had elapsed I was told they had delivery time 60-75 mins for the day. The sushi was fine but the rolls kept breaking. Most importantly, the dim sum mix is no longer using the same spring rolls and the new spring rolls tasted unpleasantly.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 juli 2022

Normaal leg ik nooit recensie, maar jullie hebben mijn vriendin opgevrolijkt dus bij deze. Top werk!!

Carmen
26 juli 2022

Heb aangegeven geen zalm maar kip te willen bij mijn bestelling door zwangerschap. En dit werd probleemloos vervangen en netjes bezorgd.

Julia
25 juli 2022

De kwaliteit is altijd super! Bij het afhalen duurde het alleen 15 min langer voordat het klaar was.

H
23 juli 2022

De bestelling was een uur te laat. We hadden besteld om 18:30 en de levertijd 19:30 geselecteerd, echter kwam het eten pas om 20:30. Klinkt als slechte planning.

Meritxell
23 juli 2022

Bezorging duurde lang, maar het was superlekker! De wakame salade was alleen wel een extreem klein portie.

Fadil
23 juli 2022

De bezorger kon er niet veel aan doen. Maar na dat meer dan een uur voorbij was dacht ik ik bel zelf wel even. Ben 3x op hold gezet, er moest overlegd worden. De dame wist me niet te vertellen hoe laat bestelling nou wel klaar zou zijn en arriveren. Iets met het verhaal dat er maar 1 kok was. Dus een uur geleden wist ze al dat dit probleem zou ontstaan. Ook niet even bellen en dan gestrest antwoorden ik geef uw wel een kortingscode voor volgende bestelling. Nee dank je daar heb ik nu niets aan. Ze had t nog over iets extra’s erbij maar de telefoon werd al opgehangen. Sushi kwam 2 uur na bestelling aan, producten waren rommelig. Rijst niet goed sushi viel uitelkaar. Aangegeven dat 3 stokjes etc etc nodig was en overal van 2 maar. En ook niet uit der zelf iets extra mee geven ter verondeschuldigijg

Lamee
20 juli 2022

Eten was best koud, gefrituurde hapjes waren uitgedroogd en bezorgen duurde 2uur.. bestelling niet geleverd zoals verwacht. Vroegen om kinderstokken kregen we ook niet erbij.

Danique
11 juli 2022

Gratis roll (code freeroll) miste helaas. Verder prima!

Rano
4 juli 2022

Fancy diner box besteld. 2 uur moeten wachten op de bestelling. Uiteindelijk bezorgd leek of de bestelling tijdens het bezorgen is omgevallen zag er niet meer uit, heb foto’s gemaakt hoe het bij mij is aangekomen. Altijd vaste klant geweest maar zo erg als nu heb ik nog nooit meegemaakt laatste keer dat ik hier bestel.

Shantal
3 juli 2022

De bezorger heeft niet aangebeld en heeft de bezorging op de grond voor de duur gelaten zonder overleg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.
1 juli 2022

Compliment aan de sushi chef, omdat hij de zalm en tonijn zo super dun kan snijden. Je kan de rijst letterlijk door de tonijn heen zien. Ik snap dat via duur is, maar dit is wel een beetje overdreven.

Jasper Woud
29 juni 2022

Welke sushi???!! Ik heb godverdomme nooit iets ontvangen, niemand neemt de telefoon op, restaurant is ondertussen al ruim anderhalf uur gesloten en heb maar bij een dure nachtwinkel eten moeten halen. WTF is dit voor een achterlijke en asociale manier van doen.. niet eens contact opnemen om te zeggen wat de situatie is. Echt achterlijke vertoning van dit bedrijf, zeker aangezien het een bestelling van 45 euro is.

Eva
29 juni 2022

Ik heb gisteren besteld en afgehaald. Toen ik thuis kwam, kwam ik erachter dat ik in plaats van de bestelde sashimi zalm/tonijn, alleen tonijn had ontvangen. Ik heb gebeld, maar de 'leidinggevende' kon niets meer doen want ze ging naar huis. Of ik morgen even terug wilde bellen. Ik gaf aan dat ik het graag opgelost zou zien, maar ze kon niets meer doen. Ook kon ze niet zelf terugbellen vandaag omdat ze vrij is, of ik zelf wilde bellen. Ik vond haar zeer onvriendelijk aan de telefoon, er is geen oplossing geboden en ik moest dus zelf maar actie ondernemen. Dat lijkt me de omgekeerde wereld als jullie een fout maken. Haar naam is Charlotte. Hetgeen ik had besteld is duurder dan ik heb gekregen, dus ik zie dat graag gecompenseerd.

David van Ahee
27 juni 2022

De sushi was van goede kwaliteit, erg lekker! Jammer dat het langer dan 1,5 uur duurde voordat de bestelling geleverd werdt, maar na een aardige mevrouw aan de telefoon gehad te hebben werdt ons verteld dat we morgen een compensatie krijgen. Erg tevreden!

Emine
25 juni 2022
M.
20 juni 2022

Wij wachtten nu al meerdere keren 1,5-2uur op ons eten. De laatste keer alwéér 2(!!)uur. Dat is echt een reden om niet meer te bestellen, ook al is het eten goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick Miltenburg
19 juni 2022

Beste sushi van Rotterdam!

Astrid Mahabier
18 juni 2022

Top, besteld en snel geleverd ondanks mijn late bestelling! Het was weer heerlijk de pokébowls en de California roll. We hebben lekker gesmikkeld. Bezorging was ook super snel 🥰🙏🏽 Dank, hier voor!

Karolina
15 juni 2022

The sushi is always nice and in good quality, only that time I did not fully received what I ordered, I ordered Maguro Nigiri, I received Sashimi, in the Sensation Box is usually a cali roll with sake inside out plus spring onions on it, inside was maguro as well... was all a bit confusing, and because I did only order 1 extra item with maguro and not being a maguro eater myself, I didn’t like the box so much this time. If certain things are not available, I would have appreciated to be called and be told, instead of freely replacing them. Other then that, the sushi is always nice.

Iris De Munck
10 juni 2022
Marja Smit
4 juni 2022

Het was heerlijk en de bezorging precies op tijd, bedankt

Sam
3 juni 2022
Sabine
30 mei 2022

Alles was vers alleen de rijst was niet bij alle stukjes even gaar. Er zaten aardig wat harde stukjes tussen helaas. Volgende keer hopelijk weer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donja
29 mei 2022

Er was WEER niet naar mijn voorkeuren gekeken over het weglaten van bepaalde dingen.Heb de bestelling niet kunnen eten.Klacht is al onderweg per mail!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joel Majem
27 mei 2022

The order was wrong, the dishes ordered are not the same as the dishes received. Quite disappointing.

Donja
12 mei 2022

Tonijn was oud vandaag.Geen mooie verse kleur en veel wit

Tetiana
9 mei 2022

The serving was above our expectations. Great job! Thank you

Naomi
19 april 2022

Het eten was lekker en de bezorging was prima, echter klopte de bestelling niet. De edamame boontjes heb ik nooit gekregen en ik kreeg tonijn nigiri terwijl ik zalm nigiri had besteld. Vervolgens 3 keer geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen.

Y
17 april 2022

Avocado was helaas hard, sushi was verder top

V
16 april 2022

Op tijd komen volgende keer en niet verkeerde bestelling brengen zou gewaardeerd worden. Al 3e keer dat het gebeurd.

Daan
11 april 2022

Keurig afgeleverd conform de afgesproken tijd en daarnaast gehoor gegeven mijn aanvullende vraag/opmerking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W
11 april 2022

Bezorging 40 minuten te laat, ondanks uur van te voren besteld. Werd gebeld dat het eraan kwam, maar vervolgens alsnog 30 min later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
8 april 2022

The rolls were delicious like always. Also the Dim Sum Mix is decent enough. Overall we are very happy with the quality. My only remark is that they should pay more attention to the “notes”. We had asked in english and dutch not to use raw spring onions as garnish but they put it on 2 rolls anyway. Not the first time it happens.

Susanne van de Vinne
8 april 2022

om 13:00 besteld voor 15:30. en het werd geleverd om 16:45. Als team afsluiter na dag werken erg jammer als ze dan 1 uur en 15 minuten moeten wachten op hun sushi.

Eva
4 april 2022

Heerlijke sushi, de vis is super vers en de groentes nog knapperig. Je proeft gewoon dat het allemaal vers is gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
27 maart 2022

Sushi is echt een van de lekkerste in Rotterdam, de bezorging is echter regelmatig niet goed. Deze keer hebben we bijna 2 uur op een onvolledige bestelling moeten wachten. We konden op geen enkele manier ons geld terug krijgen voor de salade die niet was bezorgd, deze werd ruim 20 minuten na de eerste lading bezorgd. Ook waren de standaard extra’s (wasabi soja etc) vergeten. Ik heb alle begrip voor dat het druk was, maar de site was de hele avond bereikbaar voor nieuwe bestellingen ipv dat er gefocused werd op de kwaliteit en snelheid van de bestellingen die eerder op de avond gedaan waren. Ook het feit dat er aan de telefoon niet echt aandacht is voor passende oplossingen en er nauwelijks een ‘sorry’ vanaf kwam maakt dat ik echt twijfel om hier weer te bestellen en ook anderen niet zal doorsturen.

Anouk Wolters
26 maart 2022

De sushi was weer erg lekker! Helaas was de bezorger te laat. Ik werd gebeld met de mededeling dat het later zou komen, maar hoeveel later wist ze niet. Ze zou bellen als de bezorger zou vertrekken maar dit is niet gebeurd. Erg jammer dat wij (bijna) altijd de bezorging te laat ontvangen. Desondanks blijven we bestellen voor de heerlijke sushi, maar met betere punctualiteit zou het helemaal top zijn!

Pelle
14 maart 2022

Sushi zag er niet meer uit. Alle mayonaise zat aan de bovenkant van de verpakking. Zonde als je zo mooi product als sushi verkoopt en het vervolgens in een te kleine verpakking propt. Iets hogere deksel of een grotere verpakking zou het probleem waarschijnlijk oplossen.

Owen
14 maart 2022

Sojasaus, gember en wasabi vergeten.

Ceren Ozten
10 maart 2022

Eten was heerlijk en ook sneller bezorgd dan het gegeven tijdstip

Si
10 maart 2022
Astrid M.
2 maart 2022

Top, was weer heerlijk jullie sushi en snacks! We hebben weer gesmikkeld en was snel bezorgd 🥰👍🏽

Stijn
28 februari 2022

Mr. Sushi never disappoints. My favourite sushi place in Rotterdam!

Anne
28 februari 2022

Hele lekkere sushi en precies op de verwachte bezorgtijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christianny
27 februari 2022

Ik bestelde om 18:20 en kreeg mijn bestelling pas om 20:20. Dit lijkt mij een beetje lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rajshini
27 februari 2022

Sushi is van matige kwaliteit. helaas.

She
26 februari 2022
Danielle
25 februari 2022

Eerder erg lekker gegeten, maar deze keer viel het tegen. Het leek alsof de sushi smaakloos was, niet vers. Bezorging duurde ook echt veel te lang. Jammer hoor.

Patricm
22 februari 2022
Fouz
22 februari 2022

Op tijd, netjes te woord gestaan bij ophalen, goeie prijs

Puck
14 februari 2022

Super lekker en vers!

V.A
14 februari 2022

Opgehaald en stond netjes op tijd klaar. 4 uur later opgegeten, maar buiten de koelkast nog super gebleven!

Bobby
14 februari 2022

Bezorging duurde bijna anderhalf uur, maar de sushi was echt heel lekker! Jammer van het lange wachten, maar het was het waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leemans
13 februari 2022

Sushi smaakte goed. Moest wel ruim 2u wachten op mijn bestelling. Bestelling kwam 40 minuten later dan was aangegeven, en ook duurde het 45 minuten voordat ik mijn bestelling had nadat was aangegeven dat de bestelling onderweg was. Dat mag van mij beter.

Markanthony
11 februari 2022

Leuke mensen op de zaak Leker eten goede service

Hatima
1 februari 2022

Geen stokjes gehad, geen soja saus gehad. Bakje edamame was half leeg. Ik bestel hier al geruime tijd en het viel dit keer echt tegen. De vorige keer kreeg ik al een verkeerde rol en toen heb ik gebeld. Maar dat ik nu een bestelling met een vorkje moest eten zonder soja saus vind ik niet echt in verhouding staan met de prijs. Het had voor mij geen nut om te bellen voor sojasaus na een lange werkdag wilde ik meteen eten.

Isa
30 januari 2022

Kvond niet denderend

Ceren Ozten
29 januari 2022

Bezorger deed niets verkeerd. Helaas waren mijn stokjes niet bezorgd en zat ik in de bieb. De medewerker aan de lijn gaf aan dat ik ‘mijn handen kan wassen en sushi met mn handen kan eten’, erg brutaal en helemaal niet meedenkend voor een oplossing. De sushi was ook helemaal geschud aangekomen. Het duurde uiteindelijk 40 minuten na de bezorging voor ik de stokjes kreeg.

Yasmina
29 januari 2022
Mateusz
24 januari 2022

Geleverd zonder stokjes, sojasaus, gember of wasabi, terwijl dit wel gewoon op de bon stond (2 paar stokjes en niet aangekruist dat we geen sojasaus/gember/wasabi wilden). Dat was erg jammer. De sushi daarentegen was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Duncan
22 januari 2022

De sushi rijst was veel te gaar en erg plakkerig. Hierdoor smaakte het als een papje. Verder waren de verschillende toppings wel goed op smaak en lekker.

Joey
22 januari 2022

Jullie hoeven deze beoordeling niet online te zetten en ik blijf ook gewoon klant bij jullie maar ik raad jullie aan het volgende te verbeteren. Special rolls daarvan blijft de saus lekker aan de deksel plakken en tegen de tijd dat het bij de klant is en die haalt de deksel eraf zit de saus niet meer op de sushi maar op de deksel! Misschien hogere bakjes voor de specials?? Zalm sashimi tataki met dat lekkere sausje gaat lekken! Tasje wordt nat en gaat scheuren. Komt helemaal vies nat en gescheurd aan bij de klant. Ik heb dit van alle keren dat ik bij jullie heb besteld gehad. Dus of de bakjes zijn kut of de bezorger rijd als een gek. Maar Sowieso zijn die tasje te slap en niet dik genoeg. Commentaar is goed bedoeld! Ik blijf klant want sushi is wel goed en lekker bij jullie. Maar als je klanten wilt behouden die sushi bestellen van 50 tot 100 euro per keer moeten die puntjes wel beter. Succes Gr Joey

Michelle
20 januari 2022

I loveeeeee yuuuuui

Sander Koedood
15 januari 2022

De kwaliteit is altijd erg goed, maar de crispy sushi die wij besteld hadden zat er niet bij. Gezien dit bijna 10 euro van onze bestelling was, is dat wel aanzienlijk. Dit soort dingen hebben wij helaas vaker gehad bij Mr sushi in Rotterdam. Graag ontvangen we dan ook geld terug voor wat we niet ontvangen hebben.

O
14 januari 2022

Wasabi en een sushi rol vergeten. Bezorging duurde weer 45min langer dan aangegeven in de mail, maar de service en het eten waren top!

Megan
14 januari 2022

Super snelle bezorging vandaag en de sushi was weer top!

Kilic
12 januari 2022

Lekkere sushi, verse producten en er wordt rekening gehouden met wensen van de klant! Bedankt..

Fabienne van der Valk
10 januari 2022

Wij hebben te weinig loempia's gekregen. De flamed beef roll smaakte echt alsof hij bedorven was, wij hebben de hele rol weg moeten gooien. De kip sushi was wel erg lekker. Helaas zullen wij hier niet snel nog een keer bestellen.

L
9 januari 2022

Verkeerde sushi ontvangen en een uur te laat

Agnes Claessens
8 januari 2022

Mail ontvangen dat bestelling rond 19.55 zou worden bezorgd. Om 20.20 gebeld…bleek nog niet met de bezorging mee te zijn gegaan. Om 20.42 bericht ontvangen dat ze onderweg waren, om 21.15 afgeleverd. De crispy box hadden we besteld, altijd heerlijk warm en crispy… vanavond afgekoeld en smakeloos, en totaal niet crispy.. een paar geprobeerd, maar gestopt en in de vuilnisbak gegooid. Was de bestelling op tijd bereid en door de late levering helemaal fout gegaan?? Dit is geen reclame en €21,75 weggegooid geld. Ik hoop dat u ons tegemoet zal komen en het geld terug gaat storten.

Quincy
8 januari 2022

Sushi was matig. En te weinig mini loempia’s gekregen.

Nathas
6 januari 2022

Goed en lekker gegeten

Fadil
1 januari 2021

6e x en beste tot nu toe qua sushi wat bezorgd wordt

Alina De Groot
29 december 2021

Helaas was dit tweede keer dat ik meer dan 2 uur op mijn bestelling moest wachten. Bovendien was bestelling niet compleet.

Larissa
29 december 2021

Veel langer dan aangegeven moeten wachten, en dan ook nog zelf moeten bellen. Geen service. Drukte oke, maar een uur na verwachte bezorgtijd zonder melding is niet oke

H
28 december 2021

Eten was erg lekker, de wachttijd was erg slecht. Om 19.3u werd aangegeven dat ik mijn bestelling moest ophalen ik was precies optijd aanwezig. Werd er aangegeven nog 5min dan is het gereed. Moest ik nog 30min wachten op de zaak, erg vervelend. Kreeg ik mijn bestelling mee waar alles in de zak lekte, heel me auto was onder de saus en ja je kan het raden ik had geen papiertjes mee gekregen

Urvin
25 december 2021

Super service en altijd lekker. Bestellen zeer regelmatig.

Jasper Woud
23 december 2021

Hier al vele, vele malen besteld. Vandaag viel helaas erg tegen. Zoals telefonisch aangegeven ontbraken helaas twee items die waren besteld. Voor vanavond is het jammer dat er daardoor nog een trek over is, maar gelukkig kan dat een volgende bestelling worden gecompenseerd. Daarnaast bleek dat de rijst in de komkommer en krab maki niet gaar waren. Als laatste kreeg ik heel sterk de indruk dat de California vluchtig in elkaar was gezet. Gedeelte van de rijst ontbrak en het leek meer erop dat de eitjes er super snel overheen zijn gesprenkeld ipv erin gerold. Al met al leek het alsof er heel weinig liefde in de maaltijd zat. Wellicht dat het drukker is ivm naderende feestdagen, maar dit was helaas niet de kwaliteit die ik was gewend van jullie. Hopelijk de volgende keren weer als vanouds!

Margo
20 december 2021

Rijst was te zacht. Er werd helaas kip ipv tonijn geleverd im 1 van de rollen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rabia
20 december 2021

Ik bestel altijd bij mr sushi maar de bestelling van vandaag was zo smerig het leekt net samengeperst pap geen smaak en het was zo nat. Ik werd er misselijk van zo zonde van mijn bestelling ik heb er 48,- voor betaald en niet kunnen eten heel jammer

Felix
19 december 2021

Bezorging een uur later dan gepland, nu voor de 2e keer op rij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Asmae
17 december 2021

Ik had een bestelling geplaatst maar een hele andere rol gekregen dan in had besteld wel jammer voor de rest was het personeel vriendelijk

Xiao
12 december 2021

Warme kleffe sushi en gigantische bonken met rijst. Verder was had de keuken ons bestelling niet gezien, waardoor het super laat pas aankwam. Jammer

Kaoutar
8 december 2021

Inmiddels de derde keer dat mijn eten veel later dan gepland wordt bezorgd. Normaal zijn jullie altijd op tijd maar tegenwoordig is daar niks meer van terug te zien. Waarom kan ik van te voren een tijd inplannen als het toch een uur later wordt bezorgd? Belachelijk. Komt het ook nog eens koud en sompen aan omdat de bezorger al 40 minuten onderweg is. Tevredenheid is flink gedaald in de afgelopen tijd. Heel jammer.

Chriz
6 december 2021

Zelfde als voorheen, rijst is te zoet en iets te zacht.. vis iets te dun gesneden, maar dat snap ik wel. Er moet geld verdient worden :-P maar er moet wel echt wat aan de rijst gedaan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis van Grevenbroek
5 december 2021

Zo jammer dat er geen melding op voorhand is gemaakt, dat er geen wasabi meer voorradig was. Had op zn minst op de website of in app vermeld kunnen worden! Nu kon ik alsnog zelf naar de supermarkt om wasabi te gaan kopen, terwijl er warme sushi op tafel stond…. Heel erg jammer…

Lima
3 december 2021

Toppers! Eten was er snel en was heerlijk. Super goed geholpen door een lieve dame

Vivian
30 november 2021

Om 16:50 besteld en om 20:40 is de bestelling bezorgd. De crispy chicken was daarom ook niet meer zo crispy meer.

c.
30 november 2021

Na afwachten gebeld met Mr. Sushi omdat wij erg lang moesten wachten op de bestelling. Vervolgens bleek dat de bestelling al klaar stond maar dat er een miscommunicatie was met de berzorger. Na de vermelding dat er een miscommunicatie was met de bezorger hebben wij weer even afgewacht. Vervolgens hebben wij weer gebeld en zou de bezorger 'vlakbij zijn'. Hierna hebben wij weer lang gewacht. In totaal hebben wij bijna 2 uur gewacht en kwam het eten koud aan. Mr. Sushi beloofde schappelijk dat wij als goedmaker de volgende keer als we bestellen dezelfde bestelling gratis zullen krijgen. Hier zouden wij een mail van ontvangen. Inmiddels 5 dagen later en nog niks ontvangen. Dus dat goedmakertje is ook mislukt...

Shirley Mok
30 november 2021

Rijst was niet goed gaar en nog hard van binnen. Dat is niet prettig eten. Ook de tonijn had een vreemde smaak die heb ik niet opgegeten.

-
29 november 2021

Erg goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianthi
26 november 2021

We ordered at 18.18 and received confirmation the order would arrive around 19.20 but when we called hem at 19.35 it sounded like they weren’t even aware of the order. Eventually we got our order after 20.05. No apology whatsoever for the delay. Also, although the quantity was for 3+ people and even though they included 2 sets of chopsticks l, there was only 1 soja sauce, 1 wasabi, 1 ginger. Not happy with the service today.

Jeff
26 november 2021

Goede prijs-kwaliteit sushi, echter kwam de bezorging zonder soja-saus, wasabi en stokjes.. Vrij essentieel

Maryse van Velzen
26 november 2021

De kwaliteit van de sushi is goed. Echter zijn ze al voor de tweede keer een complete roll vergeten te leveren.

Yasmina
25 november 2021

Sorry echt belachelijk de bezorger kwam een uur te laat ja sorry hoor nooit meer bel me maar 0687090254

Chriz
24 november 2021

Kwaliteit van de sushi is wel achterruit gegaan, jammer. Vis is dunner gesneden en rijst is te zoet en kleeft te erg, wat voorheen niet zo was..

Yasmina
22 november 2021

Sorry maar het was echt niet te eten leek wel oorlog geweest te zijn met ze sushi helemaal besmeurd met de saus jullie mogen me zeker bellen graag zelfs

Soares
15 november 2021

Top!!

Sabina
14 november 2021
Urvin
12 november 2021

Super lekkere sushi’s en erg snel bezorgd. Bestellen zeker 2x per maand. 🔝

Coskun
3 november 2021

Super goed!!

Simone
1 november 2021

Sushi was lekker en goede service maar helaas was de rijst een beetje papperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

edwin lokker
1 november 2021

de sushi rollen (specials) zijn verschrikkelijk lekker!! goede en snelle service, zeer vriendelijk personeel.

Riccardo C.
31 oktober 2021

Sushi smaakt goed en was vers. Opmerking is niet gelezen maar was niet erg. Bezorging binnen de verwachte tijd. Jammer dat er voor bezorgkosten en iDeal betaald moet worden

Astrid Mahabier
24 oktober 2021

Netjes op tijd bezorgd en het smaakte weer verrukkelijk! Pokebowl kip en ebi fri genomen. Top

Milo
21 oktober 2021

Heb 1uur en 40 minuten moeten wachten op een belachelijk dure bestelling voor de kwaliteit.

Ilse
14 oktober 2021
Anoniem
29 september 2021

Sushi was niet lekker, rijst was veel te zacht. De eend was erg taai. Heb een 10 euro voucher gekregen voor de volgende keer.

..
27 september 2021

Kwaliteit goed, 1,5u gewacht

Pram
27 september 2021

Heerlijk zoals altijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sun joy
24 september 2021
Naal
18 september 2021

Zalm niet genoeg gegrild. Veel betaalt voor weinig kwaliteit

Derks
11 september 2021

Het eten was vet / verbrand en niet te eten we hebben het weggegooid

Reactie van Mr. Sushi

Hi Derks, wat vervelend dat uw bestelling niet in orde was! Zou u een mailtje kunnen sturen met de review naar info@mrsushi.nl? Ik hoor het graag!

R. E
9 september 2021

Smaak was 5 sterren. Waarom ik er 3 geef is omdat ik bij de bestelling had aangegeven om zo min mogelijk sesam bij de sushi te doen, omdat ik een intolerantie daarvoor heb. De sushi box was helemaal vergeven met sesam waardoor ik het er 1 voor 1 heb af moeten schrapen. Heel jammer. Het leek er juist extra over gesprinkeld.

Sima
3 september 2021

Got the wrong food delivered, it was someone else's order. Had to call to get it sorted but otherwise no issues.

Eva
29 augustus 2021

Lekker, jammer dat ik ipv een vege rol een rol met kip heb gekregen?!?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wesley
28 augustus 2021

Was top tot volgende x

As
28 augustus 2021
Wouter
26 augustus 2021

Viel beetje tegen deze keer. Verwachtte beter naar eerdere ervaring.

Hanna
23 augustus 2021

Was op tijd en super lekker!

Gobinda
18 augustus 2021

Helaas voor ons was dit eenmalig, veels te zoete sushi, weinig eitjes op de Californiarol, die tevens bij de rauwe vis in het bakje zat, waardoor de Californiarol naar vis smaakte en de pittige saus er ook op zat, tonijn en zalm niet vers, die maar uiteindelijk weggegooid, geen smaak in de ingrediënten. Sorry had graag iets positiefs willen schrijven, maar als regelmatige sushi eters, was dit echt ver ver onder de maat. Veel te duur betaald voor sushi die in de vuilnisbak terecht is gekomen. Erg jammer.

Seiichi
14 augustus 2021

3de keer dat ik hier besteld heb. In het verleden een keer via uber en thuisbezorgd besteld als ik me niet vergis. Sushi heeft een sterke niet zo aangename smaak. En dit is nu ook al de 2de keer dat ik me erna niet lekker voel. Misselijk en last van mijn buik. Voortaan zal ik toch maar ergens anders bestellen. Erg jammer. Bezorging was gewoon goed en netjes op tijd.

Gina
12 augustus 2021

Al 3x hier besteld en telkens lekkere, verse sushi ontvangen. Bezorgen wordt gedaan door een vriendelijke bezorger en kwam snel aan. Ook de gevarieerde boxen zijn fijn. Ga hier zeker vaker bestellen!

M. Janssen
4 augustus 2021

Zeer snel bezorgd , bij bestellen was de indicatie 45 min en het was er binnen 30 minuten keurig ,het eten was weer perfect .

Shera
1 augustus 2021

Zo als altijd TOP!!!

Careline
28 juli 2021

Beter dan de vorige keer, vis was vers! Alleen de rijst was hard en de rolls slordig gerold. Alles was weggepropt in de bak.

Luciana
24 juli 2021
Johnathan
15 juli 2021

Top top top !!

Marco B
7 juli 2021
Anoniem
30 juni 2021

Actie op de site pakte niet, wellicht ligt dit aan mn eigen telefoon. Poke bowl is lekker maar niet bijzonder, veel rijst. Lange bezorgtijd (bijna1,5 uur) zat er niet ver vandaan... en na tel contact toch de actie vergeten. En weer moeten wachten.

Deniz
28 juni 2021

Zeer snelle levering en goede kwaliteit heerlijk gegeten

Bjorn Ketting
27 juni 2021

Heerlijk! Gister mijn gratis box gekregen nadat ik 30 punten had gespaard. ❤️

Serkan
26 juni 2021
Sima
25 juni 2021

Overall happy, tasty sushi which I would order again. Vegan shrimp was cold and food arrived 15mins late, those are the only 2 issues.

Rik Versteeg
19 juni 2021

Heerlijk gegeten! Echt lekkere sushi!

Sade
17 juni 2021

Vierde bestelling in korte tijd. Heerlijk!!!

Gigi
16 juni 2021

Lekkere sushi en het stond al klaar dus ik hoefde niet te wachten. Maar vond het wel minder dat het al op de toonbank stond terwijl het erg warm weer was. Ik weet niet hoe lang het er al stond maar met dit weer is het aan te raden om het op een koele plek te leggen. Gelukkig was het nog vers.

Danielle
14 juni 2021

Lekker vers! De sushi was nog heerlijk warm toen het bezorgd werd. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donja
14 juni 2021

Sushi was lekker,maar ik had een gratis roll besteld en die zat er helaas niet bij :-( Had mn winkelwagen vlak vh afrekenen nog gecheckt en toen stond hij erbij.Daarna miraculeus verdwenen. Jammer!! Had mn bestellings hoeveelheid daar namelijk op aangepast ……

jackson
14 juni 2021

echt top!!!

Perry
11 juni 2021

Crispy sushi leek mij wel lekker. Ik dacht, gefrituurde kruimels middenin de sushi. Maar deze sushi was ongeveer helemaal gefrituurd. Ik vond het vies. Na drie stuks met tegenzin te hebben gegeten heb ik het weg gegooid. Veel, veel te vet. Probeer zelf eens, serieus. Niet te doen. Vindt niemand lekker. By the way, als je Mr Sushi Rotterdam zoekt via Google komt mijn foto uit mijn 5 sterren recensie naar boven. Maar dit... Was echt niet te doen. Niet zomaar een kwestie van smaak, maar echt niet te doen. Ja, ik zou het op prijs stellen als u contact met mij op zou nemen.

Bjorn Ketting
11 juni 2021

Het was weer heerlijk. Alles zo vers! Kan nu alweer niet wachten tot de volgende bestelling ❤️

Bjorn Ketting
7 juni 2021

Ik ben zo blij dat ik jullie gevonden heb! Ondertussen al een paar keer de fancy dinner box besteld en elke keer smullen. Wat lekker allemaal! Ga zo door ❤️

Julia
4 juni 2021

Goede prijs kwaliteit

Margot
2 juni 2021

Heerlijke verse sushi! Snel bezorgd en we hebben wederom heerlijk gesmuld! Tot snel!

Sabine
23 mei 2021

Wat een heerlijke sushi!!! Ik bestel nergens anders meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
18 mei 2021
Suus
17 mei 2021

Op tijd en heerlijk genoten!

Sarah
16 mei 2021

Kwaliteit is altijd mega goed, geen mega lange bezorgtijden. App werkt top en er zijn boxen voor iedereen wat wils. Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Goei-Chen
16 mei 2021

Normaal gesproken heel lekker maar de zalmsashimi was dit keer niet zo goed. De smaak was gewoon bijna weg. Daarnaast viel de veggie roll bijna uit elkaar. Hoop dat dit de volgende keer niet meer zo is.

Zeynep Ogur Ozer
15 mei 2021

De sushi was erg vers. De combinaties van smaken waren erg lekker. Kom zeker nog een keer bestellen.

Tony
13 mei 2021

Duurde een uur voordat de bestelling er was. Terwijl in de bevestiging 20 minuten werd gezegd. De gefrituurde Sushi had geen smaak.

Latifa
12 mei 2021

Het was lekker, alleen vind met hoeveel reclame er word gemaakt op Facebook en Instagram en wat voor mooie presentatie je daar ziet qua foto’s. Viel het echt tegen was maar in het bakje neer gegooid, smaak was niet slecht hoor. Maar vind als je reclame maakt met zulke mooie foto’s dan verwacht je ook wat.

Geen
12 mei 2021

Bedankt voor jullie service. Het was weer eens heerlijk. Zal zeker nogmaals bestellen.

Daphne
9 mei 2021

Snel bezorgd en heerlijke sushi! Vorige keer was de rijst smakeloos en papperig dus had bijna ergens anders besteld deze keer maar ik dacht ik geef ze nog een kans. Deze keer wel goede rijst. Hopelijk blijft de kwaliteit constant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
9 mei 2021

Heerlijke verse sushi en op tijd bezorgd

Careline
9 mei 2021

Ik bestel heel vaak bij jullie en het eten was altijd lekker behalve deze keer. Ik schrijf altijd goede recensies maar deze keer viel het zwaar tegen en dat mag ook gezegd worden. De avocado maki was puur rijst en bij tamago maki hetzelfde verhaal en daarnaast te weinig zeewier waarop ze open vlogen. Rijst was niet goed gemaakt, paperig, klonterig en te zoet. Ik kan me ook niet herinneren dat er uitjes op de geflamberde zalm kwamen, dat vond ik ook geen lekkere combinatie. Ik snap dat iemand een slechte dag kan hebben maar in dit geval was het gewoon slecht gemaakte rijst en slecht gevulde maki's. Ik heb de makis uiteindelijk niet gegeten, zonde van mijn geld. Let op de kwaliteit want klanten kunnen ook hiervan afhakken. Gelukkig wel netjes gepresenteerd en verse ingrediënten.

Serge
9 mei 2021

Goed, niks op aan te merken. Kwalitatief spul

Maud
4 mei 2021

Top! Erg tevreden!

Perry
4 mei 2021

Toen ik belde om mijn bestelling een half uur te verplaatsen werd ik prima te woord gestaan. De sushi van jullie is heerlijk.

Do
2 mei 2021
Marika
30 april 2021
Anoniem
27 april 2021

Lekkere vegan sushi. Voor herhaling vatbaar.

Isabel
27 april 2021

Wilde de bestelling om 18:00 ontvangen en kreeg deze ook stipt 18:00. Top! Verder was de sushi heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikki
26 april 2021

The best sushi

Elise
26 april 2021

Vegetarische sushi extreem lekker van deze plek!!

Hamdi Ghafour
19 april 2021

Ik ben altijd heel erg blij met de bestelling die ik bij Mr.sushi doe. Altijd top kwaliteit! Echter deze keer was het een grote teleurstelling! De sushi was smakeloos, alsof het een essentiële ingrediënt miste (misschien de azijn vd sushi rijst?). Het was iig niet te eten dat we het zelfs hebben weggegooid en iets anders hebben moeten bestellen. Ik vond het heel erg jammer voor zo’n €75,- bestelling.. We keken er erg naar uit. Hopelijk volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
11 april 2021

Goede hoeveelheid sushi, echter was de smaak niet heel goed. Tonijn was niet lekker en avocado was te hard (zat in bijna alle sushi).

Donja
11 april 2021

Ik had duidelijk aangegeven geen komkommer in mijn sushi te willen.Dit betreft een allergie namelijk.Vorige x ging dit perfect,maar nu zat het overal gewoon in! In de tonijnhandroll en de soft shell crab roll (waar niet eens komkommer in hoort) was ineens een gebakken kip (?) met komkommer rol geworden.Erg teleurgesteld en grootste deel weg moeten gooien!

Kim
4 april 2021
Stijn
3 april 2021

Super lekker gegeten weer. Mijn favoriete sushi zaak in Rotterdam. Uitgebreid assortiment, met verschillende chille boxen, prima prijs-kwaliteit verhouding en betrouwbare bezorging (altijd op tijd tot nu toe).

Jim
3 april 2021

Top sushi!

Hans Geurtsen
29 maart 2021

Voor 19 u bestelling geplaatst pas na plaatsing bestelling krijg je bezorgtijd door 20:30 en dan is het warme gerecht nog eens koud

Stephany Meijer
28 maart 2021

Het was heerlijk!

Dennis
27 maart 2021

Geen rijk gevulde pokébowl. Alleen garnaal, avocado en komkommer. Een beetje karig, een tegenvaller..

Joke
27 maart 2021

Super lekkere sushi!!

Floor
25 maart 2021

Heerlijke sushi, kwam precies optijd en vriendelijke bezorger!

Nina
22 maart 2021

Alweer geweldig gegeten. Mr. sushi de beste sushi in Rotterdam, als ik sushi eet haal ik hier altijd! Bedankt weer team van Mr. Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maayke
21 maart 2021
Anoniem
20 maart 2021

Sushi is heerlijk. Ik ben nog geen betere sushi-tent tegengekomen in Rotterdam in deze prijscategorie. Wel was er een mix-up in mijn bestelling: california roll ipv epi tempura. Beetje jammer maar allebei lekker :)

Faye
18 maart 2021

Keer op keer is de sushi van jullie goed. Maakt niet uit of ik het in Amsterdam, Amstelveen of Rotterdam bestel. Altijd lekker!

Maya
16 maart 2021
Emss
15 maart 2021

Sushi was top, bezorging binnen 30 minuten. Alleen jammer dat ze geen edamame meer hadden. Desondanks 5 van de 5 ster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid Mahabier
15 maart 2021

Voor bezorgingstijd zelfs geleverd, top! De sushi was heerlijk meer dan voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
13 maart 2021
Dilara
12 maart 2021
Hannah
12 maart 2021

Perfect op tijd bezorgd en heerlijke sushi

Bob Kleywegt
11 maart 2021

Ik had in de 1e instantie een kleine klacht, maar toen ik belde is deze klacht netjes & snel opgelost! Super tevreden met heerlijke sushi!

Rob
10 maart 2021
Alisson
5 maart 2021

Sneller bezorgd dan aangegeven, maar iets belangrijker: overheerlijke sushi! Nieuwe favoriete sushi tent.

Amy
2 maart 2021

Prijs/kwaliteit is goed! En snel bezorgd!

Monique
1 maart 2021

Goed en lekker, zeker voor die prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
27 februari 2021

Lov sushiiii

Ela
26 februari 2021

Netjes op tijd bezorgd. Het eten was over het algemeen lekker. We kregen er een lekker drankje bij. De plaatjes zien er mooier uit dan in het echt.

Anton
25 februari 2021

Lekker eten, vriendelijk aan de tel, snel grbracht

Gina
22 februari 2021

Ik had in de middag de studenten box special besteld. Ik had aangegeven dat ik het om een bepaalde tijd kwam halen, en bij die tijd stond het al klaar. Ik hoefde dus niet te wachten bij het ophalen. De sushi zelf was ook erg lekker en vers!

Daphne
21 februari 2021

Heerlijk! Snel geleverd en lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Chen
20 februari 2021

Lekker zoals altijd. Snel bezorgd.

Lisa
18 februari 2021

Echt de lekkerste sushi sinds tijden! Ga hier zeker vaker bestellen.

Ello
17 februari 2021
Hamdi Ghafour
16 februari 2021

Erg netjes op tijd bezorgd. Sushi is heel lekker en heeft een redelijke prijs! Er werd rekening gehouden met mn opmerkingen en wensen. Het was mijn eerste keer bestellen bij mrsushi en ik denk dat ik een vaste klant bij hen word! Top gedaan en Ga zo door!

Iwb
16 februari 2021

Erg lekker, vers en genoeg!

Kim
15 februari 2021

Het eten was prima maar om 18.10 uur besteld en om 21.00 uur nog niets ontvangen. En niks gecommuniceerd. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
15 februari 2021

Sushi was redelijk lekker alleen we kregen wat anders dan besteld. Bezorging heeft in totaal 3,5 uur geduurd. Bezorger zelf was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
15 februari 2021

We hebben om 18.39 besteld. Verwachtte aankomst was 20.55 en om 22.00 hadden we onze bestelling pas. Met valentijn begrijp ik dat het druk is, maar 3.5 uur wachten op een bestelling vind ik abnormaal. Daarnaast was de sushi niet zoals we hadden verwacht (kleverig en karig)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
15 februari 2021

Zag er goed uit en goed verpakt alleen het eten kwam 20 min later dan gepland (wat ons uit eindelijk niet zoveel uitmaakte) en er zat erg veel rijst in de sushi. We proefde de sushi rijst meer dan de ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karolina
15 februari 2021

Food was good but was delayed 2 hours....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerald
15 februari 2021

het was valentijnsdag en nog sneeuw op de weg, dus de aangegeven 2 uur bezorgtijd begrepen we goed. echter duurde het in totaal 3,5 uur! en geen enkel tussenbericht om ons hierover te informeren noch werd te telefoon opgenomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zahra
14 februari 2021

Was weer super lekker! Heel erg bedankt

Xinya
14 februari 2021

Eten was erg lekker. Wij zaten in een hotel en eten is daar ook goed aangekomen!

Suus
13 februari 2021

1 uur 45 gewacht. Bestelling was niet compleet. Gerecht wel nabezorgd maar helaas koud en rauw van binnen. Crispy chicken was het enige wat echt lekker was. Jammer.

Miele
13 februari 2021

Normally Have great service from Mr Sushi but last night we ordered around 18:00 and only received our food close to 9 which meant that our guest had to leave with an empty stomach to make the curfew on time. We were told we were going to receive a discount but still have not hear anything on that again.

Brendan
7 februari 2021
H.alsa
7 februari 2021

Is mijn eerste bestelling bij mr.sushi en ben helaas erg teleurgesteld. Sushi was smaakloos, teveel rijst en je proeft dat het niet vers gemaakt was. ( box was namelijk binnen paar min al klaar )

Dorien
6 februari 2021

Precies op de tijd geleverd die wij hadden aangegeven. Sushi daar is echt heerlijk! De crispy box is echt lekker en de yakitori rol was echt heel lekker! Volgende keer zeker weer hier!

Anoniem
4 februari 2021
Sarah
4 februari 2021

De bezorger werd door luid gejuich begroet door de kinderen. Vrolijk lachend wenste hij ons smakelijk eten en een fijne avond. De sushi was heerlijk, een welverdiende traktatie na weer een lange dag thuisonderwijs en -werken.

Jelena
4 februari 2021
Alisson
4 februari 2021

Voor het eerst besteld, de sushi was ontzettend lekker.

Nina
2 februari 2021
Esmée Cornelius
2 februari 2021

Eten is altijd heerlijk! Echt beste afhaal sushi ooit! Vriendelijk personeel (ik woon net buiten hun bezorg gebied maar als ik bel komen ze alsnog bij mij langs) levertijd is we altijd wat langer maar het is het waard

Demi
1 februari 2021

Goed op tijd bezorgd. De sushi zag er goed uit voor het oog en was ook erg lekker.

Anush
1 februari 2021
Nina
1 februari 2021

Zoals altijd is Mr. Sushi weer geweldig in het verzorgen van een heerlijke avondmaaltijd. Het was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
31 januari 2021

Super service en sushi bij Mr Sushi Rotterdam

OL
31 januari 2021

Er wordt altijd aan de aangegeven tijd gehouden en deze keer zelfs eerder. Wederom weer lekker eten, alleen jammer van de vissengraatjes deze keer:((

Megan
30 januari 2021

Was weer heerlijk, zoals altijd eigenlijk!

Anoniem
29 januari 2021

Op tijd bezorgd, mooi opgediend, kan dus zo op tafel en lekker vers. Tevreden!

Joyce
29 januari 2021

Weer heerlijke sushi. En alles stond netjes op tijd klaar bij het afhalen.

Annemiek
29 januari 2021
Amber
25 januari 2021
Sophie
24 januari 2021

Lekkere sushi! Alleen jammer dat het warme hapje koud was geworden

Rink
24 januari 2021

De sushi was heerlijk, echter was de levertijd van 1:45 uur erg lang. Uiteindelijk waren sommige van de gerechten net niet geheel warm meer, waardoor de pret enigszins werd gedrukt. De Crispy Chicken is een aanrader!

Karolina Wasilewski
23 januari 2021

Lekkere sushi, vriendelijke personeel

Sabina
23 januari 2021

Lekker en vers

Linda
23 januari 2021

Goede service en erg lekkere sushi. Vriendelijk geholpen en zelfs wat gratis extraatjes bij onze bestelling gekregen :)

Joey
22 januari 2021

Bezorging deed er heel lang over. De kip was ijskoud toen het aankwam dus je kan het beter zelf ophalen. sushi was goed

Seda
22 januari 2021

was lekker!

Samira
18 januari 2021

Nooit meer!!! Er zat een lange zwarte haar in. Heel m’n eetlust was verpest!! M’n zoontje van 10 wilde zo graag sushi eten nou niemand had er meer zin in.

Melany
16 januari 2021

Het eten was echt heeerlijk!! Ik kom zeker terug😍

Anoniem
15 januari 2021

Keurig optijd bezorgd en van goede kwaliteit

Eugenie
14 januari 2021
Dilan
12 januari 2021

Erg lekker! Ik vond alleen de uitjes erop iets minder, maar dat is voorkeur.

Marleen Bogerd
11 januari 2021

Heerlijk!

Sabina
11 januari 2021
Maris
7 januari 2021

Altijd heerlijk eten. Mijn bestelling kwam wat later, maar ze communiceerde goed met mij door zelf contact met mij op te nemen. Bedankt alweer!

Jocelyne
5 januari 2021

Het eten was goed op tijd en alles was zo lekker! Surf & turf roll is onze favoriet, maar ik zou alles zo weer opnieuw bestellen!!

Svetlana
3 januari 2020

Everything was perfect! We really like your sushi and ordered already 3 times. As well recommended your nice restaurant to our friends, they have been happy too. Please keep this great level for your food and service! Good luck!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 januari 2020

Lekkere kwaliteit sushi voor een goede prijs.

Lieke
31 december 2020

Hartstikke mooi op tijd en super super lekkere sushi! Jullie zijn de vaste plek waar ik sushi bestel en het stelt nooit teleur :)

Denise
29 december 2020

Sorry to say, completely disappointed with the order. We pre-ordered an hour earlier than our requested delivery time and still the food came almost 2 hours late to our door. We had no update after the initial confirmation email that the order would be late and no answer to our phone calls to check on the status. After waiting 1.5 hours for the food that didn't come, we gave up. When the food finally came some of the rolls were mixed up :( The quality of sushi is ok for a takeaway. Suggestion - have a tracking or update system for your orders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CjB
29 december 2020

Lekker gegeten en ervan genoten 😉😉😉

Christian Heerings
29 december 2020
Manouk
28 december 2020

De bestelling kwam 3kwartier te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elena
27 december 2020

De sushi zijn heerlijk! Ondanks dat ik zelf even snel een blik had geworpen in de zaak, kwam ik er thuis achter dat ze toch weer (vorige bestelling ook) een sushi rol waren vergeten, de maguro roll dit keer.

Eva
26 december 2020
Suzan
26 december 2020

Mijn 1e keer en ik heb heerlijk gegeten 😁

Dennis
24 december 2020

Mooi verpakt, attente kerstkaart en lekkere sushi!

Luz
23 december 2020
Linda
22 december 2020
Purdey
19 december 2020

Top!!

Claudia
17 december 2020

De smaak van de sushi was echt heerlijk, daar was niks mis mee. Wat wel echt jammer was, was dat de sushi of nog helemaal aan elkaar vast zat, of de sushi viel uit elkaar waardoor het niet zo handig eten was, en dat voor dat geld. Op de 7 rollen die ik had, gold dit voor 5

anoniem
16 december 2020
Bram Van dijk
13 december 2020

Sushi was heerlijk. Je merkt echt dat het vers gemaakt word. Wij bestellen niet meer bij een andere tent sushi!

Megan
13 december 2020

Was weer heerlijk vers en goede kwaliteit!

Oktay
8 december 2020

Dit is de beste prijs/kwaliteit. Ik heb echt super gegeten. Binnen 15 minuten stond het al voor mijn deur.

S.
7 december 2020

Hele lekkere sushi en snelle bezorging! Mijn box was alleen niet helemaal wat ik besteld had, de nigiri's hadden flamed moeten zijn, maar dat waren ze niet. Was opzich niet heel erg, maar viel me op.

A.
7 december 2020

De sushi was niet vers en had veel rijst. We kregen 1 klein flesje soya saus voor 2 personen. Geen aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

XO
6 december 2020
Robin
6 december 2020

Lekkere sushi! Veel keus en veel verschillende combinaties.

Anoushka Bhawanidin
5 december 2020

De sushi was heerlijk zoals altijd. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

Fleur
5 december 2020

De sushi zag er kwalitatief erg goed uit met hoge verwachtingen. Maar uiteindelijk viel dit tegen. We hebben meer als de helft weg gedaan. De vis was snotterig en sommige stukjes kauwgom achtig. Helaas ..

Cindy
5 december 2020

Was onze eerste bestelling bij deze nieuwe vestiging, moesten 1u en 40 min wachten op onze sushi box. Om 21:40 ging de deurbel, redelijk over onze honger heen helaas. Sushi was wel goed!

Ivo
4 december 2020
S.
3 december 2020

erg lekker en vers. Ook super geholpen aan de telefoon.

Marcel
2 december 2020

Lekker verse sushi en stond precies

Natasja
1 december 2020

Echt heerlijke sushi ! Je kan echt proeven dat het vers is en met liefde word bereid. Altijd goede verhalen gehoord van mr sushi maar zat niet in Rotterdam. Extra blij dat ze er nu dus wel zitten ! Voor mij geen andere thuis bezorgd sushi meer !