Beoordelingen van Mr. Sushi Rotterdam

Recente recensies

4.0
Ilse
14 oktober 2021
Franken
3 oktober 2021

Minder suiker toevoegen aan het rijst. Is te zoet naar mijn smaak.

Anoniem
29 september 2021

Sushi was niet lekker, rijst was veel te zacht. De eend was erg taai. Heb een 10 euro voucher gekregen voor de volgende keer.

..
27 september 2021

Kwaliteit goed, 1,5u gewacht

Pram
27 september 2021

Heerlijk zoals altijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sun joy
24 september 2021
Naal
18 september 2021

Zalm niet genoeg gegrild. Veel betaalt voor weinig kwaliteit

Derks
11 september 2021

Het eten was vet / verbrand en niet te eten we hebben het weggegooid

Reactie van Mr. Sushi

Hi Derks, wat vervelend dat uw bestelling niet in orde was! Zou u een mailtje kunnen sturen met de review naar info@mrsushi.nl? Ik hoor het graag!

R. E
9 september 2021

Smaak was 5 sterren. Waarom ik er 3 geef is omdat ik bij de bestelling had aangegeven om zo min mogelijk sesam bij de sushi te doen, omdat ik een intolerantie daarvoor heb. De sushi box was helemaal vergeven met sesam waardoor ik het er 1 voor 1 heb af moeten schrapen. Heel jammer. Het leek er juist extra over gesprinkeld.

Sima
3 september 2021

Got the wrong food delivered, it was someone else's order. Had to call to get it sorted but otherwise no issues.

Eva
29 augustus 2021

Lekker, jammer dat ik ipv een vege rol een rol met kip heb gekregen?!?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wesley
28 augustus 2021

Was top tot volgende x

As
28 augustus 2021
Wouter
26 augustus 2021

Viel beetje tegen deze keer. Verwachtte beter naar eerdere ervaring.

Hanna
23 augustus 2021

Was op tijd en super lekker!

Gobinda
18 augustus 2021

Helaas voor ons was dit eenmalig, veels te zoete sushi, weinig eitjes op de Californiarol, die tevens bij de rauwe vis in het bakje zat, waardoor de Californiarol naar vis smaakte en de pittige saus er ook op zat, tonijn en zalm niet vers, die maar uiteindelijk weggegooid, geen smaak in de ingrediënten. Sorry had graag iets positiefs willen schrijven, maar als regelmatige sushi eters, was dit echt ver ver onder de maat. Veel te duur betaald voor sushi die in de vuilnisbak terecht is gekomen. Erg jammer.

Seiichi
14 augustus 2021

3de keer dat ik hier besteld heb. In het verleden een keer via uber en thuisbezorgd besteld als ik me niet vergis. Sushi heeft een sterke niet zo aangename smaak. En dit is nu ook al de 2de keer dat ik me erna niet lekker voel. Misselijk en last van mijn buik. Voortaan zal ik toch maar ergens anders bestellen. Erg jammer. Bezorging was gewoon goed en netjes op tijd.

Gina
12 augustus 2021

Al 3x hier besteld en telkens lekkere, verse sushi ontvangen. Bezorgen wordt gedaan door een vriendelijke bezorger en kwam snel aan. Ook de gevarieerde boxen zijn fijn. Ga hier zeker vaker bestellen!

M. Janssen
4 augustus 2021

Zeer snel bezorgd , bij bestellen was de indicatie 45 min en het was er binnen 30 minuten keurig ,het eten was weer perfect .

Shera
1 augustus 2021

Zo als altijd TOP!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Careline
28 juli 2021

Beter dan de vorige keer, vis was vers! Alleen de rijst was hard en de rolls slordig gerold. Alles was weggepropt in de bak.

Luciana
24 juli 2021
Johnathan
15 juli 2021

Top top top !!

Marco B
7 juli 2021
Anoniem
30 juni 2021

Actie op de site pakte niet, wellicht ligt dit aan mn eigen telefoon. Poke bowl is lekker maar niet bijzonder, veel rijst. Lange bezorgtijd (bijna1,5 uur) zat er niet ver vandaan... en na tel contact toch de actie vergeten. En weer moeten wachten.

Deniz
28 juni 2021

Zeer snelle levering en goede kwaliteit heerlijk gegeten

Bjorn Ketting
27 juni 2021

Heerlijk! Gister mijn gratis box gekregen nadat ik 30 punten had gespaard. ❤️

Serkan
26 juni 2021
Sima
25 juni 2021

Overall happy, tasty sushi which I would order again. Vegan shrimp was cold and food arrived 15mins late, those are the only 2 issues.

Rik Versteeg
19 juni 2021

Heerlijk gegeten! Echt lekkere sushi!

Sade
17 juni 2021

Vierde bestelling in korte tijd. Heerlijk!!!

Gigi
16 juni 2021

Lekkere sushi en het stond al klaar dus ik hoefde niet te wachten. Maar vond het wel minder dat het al op de toonbank stond terwijl het erg warm weer was. Ik weet niet hoe lang het er al stond maar met dit weer is het aan te raden om het op een koele plek te leggen. Gelukkig was het nog vers.

Danielle
14 juni 2021

Lekker vers! De sushi was nog heerlijk warm toen het bezorgd werd. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donja
14 juni 2021

Sushi was lekker,maar ik had een gratis roll besteld en die zat er helaas niet bij :-( Had mn winkelwagen vlak vh afrekenen nog gecheckt en toen stond hij erbij.Daarna miraculeus verdwenen. Jammer!! Had mn bestellings hoeveelheid daar namelijk op aangepast ……

jackson
14 juni 2021

echt top!!!

Perry
11 juni 2021

Crispy sushi leek mij wel lekker. Ik dacht, gefrituurde kruimels middenin de sushi. Maar deze sushi was ongeveer helemaal gefrituurd. Ik vond het vies. Na drie stuks met tegenzin te hebben gegeten heb ik het weg gegooid. Veel, veel te vet. Probeer zelf eens, serieus. Niet te doen. Vindt niemand lekker. By the way, als je Mr Sushi Rotterdam zoekt via Google komt mijn foto uit mijn 5 sterren recensie naar boven. Maar dit... Was echt niet te doen. Niet zomaar een kwestie van smaak, maar echt niet te doen. Ja, ik zou het op prijs stellen als u contact met mij op zou nemen.

Bjorn Ketting
11 juni 2021

Het was weer heerlijk. Alles zo vers! Kan nu alweer niet wachten tot de volgende bestelling ❤️

Bjorn Ketting
7 juni 2021

Ik ben zo blij dat ik jullie gevonden heb! Ondertussen al een paar keer de fancy dinner box besteld en elke keer smullen. Wat lekker allemaal! Ga zo door ❤️

Julia
4 juni 2021

Goede prijs kwaliteit

Margot
2 juni 2021

Heerlijke verse sushi! Snel bezorgd en we hebben wederom heerlijk gesmuld! Tot snel!

Sabine
23 mei 2021

Wat een heerlijke sushi!!! Ik bestel nergens anders meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
18 mei 2021
Suus
17 mei 2021

Op tijd en heerlijk genoten!

Sarah
16 mei 2021

Kwaliteit is altijd mega goed, geen mega lange bezorgtijden. App werkt top en er zijn boxen voor iedereen wat wils. Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Goei-Chen
16 mei 2021

Normaal gesproken heel lekker maar de zalmsashimi was dit keer niet zo goed. De smaak was gewoon bijna weg. Daarnaast viel de veggie roll bijna uit elkaar. Hoop dat dit de volgende keer niet meer zo is.

Zeynep Ogur Ozer
15 mei 2021

De sushi was erg vers. De combinaties van smaken waren erg lekker. Kom zeker nog een keer bestellen.

Tony
13 mei 2021

Duurde een uur voordat de bestelling er was. Terwijl in de bevestiging 20 minuten werd gezegd. De gefrituurde Sushi had geen smaak.

Latifa
12 mei 2021

Het was lekker, alleen vind met hoeveel reclame er word gemaakt op Facebook en Instagram en wat voor mooie presentatie je daar ziet qua foto’s. Viel het echt tegen was maar in het bakje neer gegooid, smaak was niet slecht hoor. Maar vind als je reclame maakt met zulke mooie foto’s dan verwacht je ook wat.

Geen
12 mei 2021

Bedankt voor jullie service. Het was weer eens heerlijk. Zal zeker nogmaals bestellen.

Daphne
9 mei 2021

Snel bezorgd en heerlijke sushi! Vorige keer was de rijst smakeloos en papperig dus had bijna ergens anders besteld deze keer maar ik dacht ik geef ze nog een kans. Deze keer wel goede rijst. Hopelijk blijft de kwaliteit constant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
9 mei 2021

Heerlijke verse sushi en op tijd bezorgd

Careline
9 mei 2021

Ik bestel heel vaak bij jullie en het eten was altijd lekker behalve deze keer. Ik schrijf altijd goede recensies maar deze keer viel het zwaar tegen en dat mag ook gezegd worden. De avocado maki was puur rijst en bij tamago maki hetzelfde verhaal en daarnaast te weinig zeewier waarop ze open vlogen. Rijst was niet goed gemaakt, paperig, klonterig en te zoet. Ik kan me ook niet herinneren dat er uitjes op de geflamberde zalm kwamen, dat vond ik ook geen lekkere combinatie. Ik snap dat iemand een slechte dag kan hebben maar in dit geval was het gewoon slecht gemaakte rijst en slecht gevulde maki's. Ik heb de makis uiteindelijk niet gegeten, zonde van mijn geld. Let op de kwaliteit want klanten kunnen ook hiervan afhakken. Gelukkig wel netjes gepresenteerd en verse ingrediënten.

Serge
9 mei 2021

Goed, niks op aan te merken. Kwalitatief spul

Maud
4 mei 2021

Top! Erg tevreden!

Perry
4 mei 2021

Toen ik belde om mijn bestelling een half uur te verplaatsen werd ik prima te woord gestaan. De sushi van jullie is heerlijk.

Do
2 mei 2021
Marika
30 april 2021
Anoniem
27 april 2021

Lekkere vegan sushi. Voor herhaling vatbaar.

Isabel
27 april 2021

Wilde de bestelling om 18:00 ontvangen en kreeg deze ook stipt 18:00. Top! Verder was de sushi heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikki
26 april 2021

The best sushi

Elise
26 april 2021

Vegetarische sushi extreem lekker van deze plek!!

Hamdi Ghafour
19 april 2021

Ik ben altijd heel erg blij met de bestelling die ik bij Mr.sushi doe. Altijd top kwaliteit! Echter deze keer was het een grote teleurstelling! De sushi was smakeloos, alsof het een essentiële ingrediënt miste (misschien de azijn vd sushi rijst?). Het was iig niet te eten dat we het zelfs hebben weggegooid en iets anders hebben moeten bestellen. Ik vond het heel erg jammer voor zo’n €75,- bestelling.. We keken er erg naar uit. Hopelijk volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
11 april 2021

Goede hoeveelheid sushi, echter was de smaak niet heel goed. Tonijn was niet lekker en avocado was te hard (zat in bijna alle sushi).

Donja
11 april 2021

Ik had duidelijk aangegeven geen komkommer in mijn sushi te willen.Dit betreft een allergie namelijk.Vorige x ging dit perfect,maar nu zat het overal gewoon in! In de tonijnhandroll en de soft shell crab roll (waar niet eens komkommer in hoort) was ineens een gebakken kip (?) met komkommer rol geworden.Erg teleurgesteld en grootste deel weg moeten gooien!

Kim
4 april 2021
Stijn
3 april 2021

Super lekker gegeten weer. Mijn favoriete sushi zaak in Rotterdam. Uitgebreid assortiment, met verschillende chille boxen, prima prijs-kwaliteit verhouding en betrouwbare bezorging (altijd op tijd tot nu toe).

Jim
3 april 2021

Top sushi!

Hans Geurtsen
29 maart 2021

Voor 19 u bestelling geplaatst pas na plaatsing bestelling krijg je bezorgtijd door 20:30 en dan is het warme gerecht nog eens koud

Stephany Meijer
28 maart 2021

Het was heerlijk!

Dennis
27 maart 2021

Geen rijk gevulde pokébowl. Alleen garnaal, avocado en komkommer. Een beetje karig, een tegenvaller..

Joke
27 maart 2021

Super lekkere sushi!!

Floor
25 maart 2021

Heerlijke sushi, kwam precies optijd en vriendelijke bezorger!

Nina
22 maart 2021

Alweer geweldig gegeten. Mr. sushi de beste sushi in Rotterdam, als ik sushi eet haal ik hier altijd! Bedankt weer team van Mr. Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maayke
21 maart 2021
Anoniem
20 maart 2021

Sushi is heerlijk. Ik ben nog geen betere sushi-tent tegengekomen in Rotterdam in deze prijscategorie. Wel was er een mix-up in mijn bestelling: california roll ipv epi tempura. Beetje jammer maar allebei lekker :)

Faye
18 maart 2021

Keer op keer is de sushi van jullie goed. Maakt niet uit of ik het in Amsterdam, Amstelveen of Rotterdam bestel. Altijd lekker!

Maya
16 maart 2021
Emss
15 maart 2021

Sushi was top, bezorging binnen 30 minuten. Alleen jammer dat ze geen edamame meer hadden. Desondanks 5 van de 5 ster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid Mahabier
15 maart 2021

Voor bezorgingstijd zelfs geleverd, top! De sushi was heerlijk meer dan voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
13 maart 2021
Dilara
12 maart 2021
Hannah
12 maart 2021

Perfect op tijd bezorgd en heerlijke sushi

Bob Kleywegt
11 maart 2021

Ik had in de 1e instantie een kleine klacht, maar toen ik belde is deze klacht netjes & snel opgelost! Super tevreden met heerlijke sushi!

Rob
10 maart 2021
Alisson
5 maart 2021

Sneller bezorgd dan aangegeven, maar iets belangrijker: overheerlijke sushi! Nieuwe favoriete sushi tent.

Amy
2 maart 2021

Prijs/kwaliteit is goed! En snel bezorgd!

Monique
1 maart 2021

Goed en lekker, zeker voor die prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
27 februari 2021

Lov sushiiii

Ela
26 februari 2021

Netjes op tijd bezorgd. Het eten was over het algemeen lekker. We kregen er een lekker drankje bij. De plaatjes zien er mooier uit dan in het echt.

Anton
25 februari 2021

Lekker eten, vriendelijk aan de tel, snel grbracht

Gina
22 februari 2021

Ik had in de middag de studenten box special besteld. Ik had aangegeven dat ik het om een bepaalde tijd kwam halen, en bij die tijd stond het al klaar. Ik hoefde dus niet te wachten bij het ophalen. De sushi zelf was ook erg lekker en vers!

Daphne
21 februari 2021

Heerlijk! Snel geleverd en lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Chen
20 februari 2021

Lekker zoals altijd. Snel bezorgd.

Lisa
18 februari 2021

Echt de lekkerste sushi sinds tijden! Ga hier zeker vaker bestellen.

Ello
17 februari 2021
Hamdi Ghafour
16 februari 2021

Erg netjes op tijd bezorgd. Sushi is heel lekker en heeft een redelijke prijs! Er werd rekening gehouden met mn opmerkingen en wensen. Het was mijn eerste keer bestellen bij mrsushi en ik denk dat ik een vaste klant bij hen word! Top gedaan en Ga zo door!

Iwb
16 februari 2021

Erg lekker, vers en genoeg!

Kim
15 februari 2021

Het eten was prima maar om 18.10 uur besteld en om 21.00 uur nog niets ontvangen. En niks gecommuniceerd. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
15 februari 2021

Sushi was redelijk lekker alleen we kregen wat anders dan besteld. Bezorging heeft in totaal 3,5 uur geduurd. Bezorger zelf was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
15 februari 2021

We hebben om 18.39 besteld. Verwachtte aankomst was 20.55 en om 22.00 hadden we onze bestelling pas. Met valentijn begrijp ik dat het druk is, maar 3.5 uur wachten op een bestelling vind ik abnormaal. Daarnaast was de sushi niet zoals we hadden verwacht (kleverig en karig)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
15 februari 2021

Zag er goed uit en goed verpakt alleen het eten kwam 20 min later dan gepland (wat ons uit eindelijk niet zoveel uitmaakte) en er zat erg veel rijst in de sushi. We proefde de sushi rijst meer dan de ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karolina
15 februari 2021

Food was good but was delayed 2 hours....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerald
15 februari 2021

het was valentijnsdag en nog sneeuw op de weg, dus de aangegeven 2 uur bezorgtijd begrepen we goed. echter duurde het in totaal 3,5 uur! en geen enkel tussenbericht om ons hierover te informeren noch werd te telefoon opgenomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zahra
14 februari 2021

Was weer super lekker! Heel erg bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xinya
14 februari 2021

Eten was erg lekker. Wij zaten in een hotel en eten is daar ook goed aangekomen!

Suus
13 februari 2021

1 uur 45 gewacht. Bestelling was niet compleet. Gerecht wel nabezorgd maar helaas koud en rauw van binnen. Crispy chicken was het enige wat echt lekker was. Jammer.

Miele
13 februari 2021

Normally Have great service from Mr Sushi but last night we ordered around 18:00 and only received our food close to 9 which meant that our guest had to leave with an empty stomach to make the curfew on time. We were told we were going to receive a discount but still have not hear anything on that again.

Brendan
7 februari 2021
H.alsa
7 februari 2021

Is mijn eerste bestelling bij mr.sushi en ben helaas erg teleurgesteld. Sushi was smaakloos, teveel rijst en je proeft dat het niet vers gemaakt was. ( box was namelijk binnen paar min al klaar )

Dorien
6 februari 2021

Precies op de tijd geleverd die wij hadden aangegeven. Sushi daar is echt heerlijk! De crispy box is echt lekker en de yakitori rol was echt heel lekker! Volgende keer zeker weer hier!

Anoniem
4 februari 2021
Sarah
4 februari 2021

De bezorger werd door luid gejuich begroet door de kinderen. Vrolijk lachend wenste hij ons smakelijk eten en een fijne avond. De sushi was heerlijk, een welverdiende traktatie na weer een lange dag thuisonderwijs en -werken.

Jelena
4 februari 2021
Alisson
4 februari 2021

Voor het eerst besteld, de sushi was ontzettend lekker.

Nina
2 februari 2021
Esmée Cornelius
2 februari 2021

Eten is altijd heerlijk! Echt beste afhaal sushi ooit! Vriendelijk personeel (ik woon net buiten hun bezorg gebied maar als ik bel komen ze alsnog bij mij langs) levertijd is we altijd wat langer maar het is het waard

Demi
1 februari 2021

Goed op tijd bezorgd. De sushi zag er goed uit voor het oog en was ook erg lekker.

Anush
1 februari 2021
Nina
1 februari 2021

Zoals altijd is Mr. Sushi weer geweldig in het verzorgen van een heerlijke avondmaaltijd. Het was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
31 januari 2021

Super service en sushi bij Mr Sushi Rotterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

OL
31 januari 2021

Er wordt altijd aan de aangegeven tijd gehouden en deze keer zelfs eerder. Wederom weer lekker eten, alleen jammer van de vissengraatjes deze keer:((

Megan
30 januari 2021

Was weer heerlijk, zoals altijd eigenlijk!

Anoniem
29 januari 2021

Op tijd bezorgd, mooi opgediend, kan dus zo op tafel en lekker vers. Tevreden!

Joyce
29 januari 2021

Weer heerlijke sushi. En alles stond netjes op tijd klaar bij het afhalen.

Annemiek
29 januari 2021
Amber
25 januari 2021
Sophie
24 januari 2021

Lekkere sushi! Alleen jammer dat het warme hapje koud was geworden

Rink
24 januari 2021

De sushi was heerlijk, echter was de levertijd van 1:45 uur erg lang. Uiteindelijk waren sommige van de gerechten net niet geheel warm meer, waardoor de pret enigszins werd gedrukt. De Crispy Chicken is een aanrader!

Karolina Wasilewski
23 januari 2021

Lekkere sushi, vriendelijke personeel

Sabina
23 januari 2021

Lekker en vers

Linda
23 januari 2021

Goede service en erg lekkere sushi. Vriendelijk geholpen en zelfs wat gratis extraatjes bij onze bestelling gekregen :)

Joey
22 januari 2021

Bezorging deed er heel lang over. De kip was ijskoud toen het aankwam dus je kan het beter zelf ophalen. sushi was goed

Seda
22 januari 2021

was lekker!

Samira
18 januari 2021

Nooit meer!!! Er zat een lange zwarte haar in. Heel m’n eetlust was verpest!! M’n zoontje van 10 wilde zo graag sushi eten nou niemand had er meer zin in.

Melany
16 januari 2021

Het eten was echt heeerlijk!! Ik kom zeker terug😍

Anoniem
15 januari 2021

Keurig optijd bezorgd en van goede kwaliteit

Eugenie
14 januari 2021
Dilan
12 januari 2021

Erg lekker! Ik vond alleen de uitjes erop iets minder, maar dat is voorkeur.

Marleen Bogerd
11 januari 2021

Heerlijk!

Sabina
11 januari 2021
Maris
7 januari 2021

Altijd heerlijk eten. Mijn bestelling kwam wat later, maar ze communiceerde goed met mij door zelf contact met mij op te nemen. Bedankt alweer!

Jocelyne
5 januari 2021

Het eten was goed op tijd en alles was zo lekker! Surf & turf roll is onze favoriet, maar ik zou alles zo weer opnieuw bestellen!!

Svetlana
3 januari 2020

Everything was perfect! We really like your sushi and ordered already 3 times. As well recommended your nice restaurant to our friends, they have been happy too. Please keep this great level for your food and service! Good luck!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 januari 2020

Lekkere kwaliteit sushi voor een goede prijs.

Lieke
31 december 2020

Hartstikke mooi op tijd en super super lekkere sushi! Jullie zijn de vaste plek waar ik sushi bestel en het stelt nooit teleur :)

Denise
29 december 2020

Sorry to say, completely disappointed with the order. We pre-ordered an hour earlier than our requested delivery time and still the food came almost 2 hours late to our door. We had no update after the initial confirmation email that the order would be late and no answer to our phone calls to check on the status. After waiting 1.5 hours for the food that didn't come, we gave up. When the food finally came some of the rolls were mixed up :( The quality of sushi is ok for a takeaway. Suggestion - have a tracking or update system for your orders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CjB
29 december 2020

Lekker gegeten en ervan genoten 😉😉😉

Christian Heerings
29 december 2020
Manouk
28 december 2020

De bestelling kwam 3kwartier te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elena
27 december 2020

De sushi zijn heerlijk! Ondanks dat ik zelf even snel een blik had geworpen in de zaak, kwam ik er thuis achter dat ze toch weer (vorige bestelling ook) een sushi rol waren vergeten, de maguro roll dit keer.

Eva
26 december 2020
Suzan
26 december 2020

Mijn 1e keer en ik heb heerlijk gegeten 😁

Dennis
24 december 2020

Mooi verpakt, attente kerstkaart en lekkere sushi!

Luz
23 december 2020
Linda
22 december 2020
Purdey
19 december 2020

Top!!

Claudia
17 december 2020

De smaak van de sushi was echt heerlijk, daar was niks mis mee. Wat wel echt jammer was, was dat de sushi of nog helemaal aan elkaar vast zat, of de sushi viel uit elkaar waardoor het niet zo handig eten was, en dat voor dat geld. Op de 7 rollen die ik had, gold dit voor 5

anoniem
16 december 2020
Bram Van dijk
13 december 2020

Sushi was heerlijk. Je merkt echt dat het vers gemaakt word. Wij bestellen niet meer bij een andere tent sushi!

Megan
13 december 2020

Was weer heerlijk vers en goede kwaliteit!

Oktay
8 december 2020

Dit is de beste prijs/kwaliteit. Ik heb echt super gegeten. Binnen 15 minuten stond het al voor mijn deur.

S.
7 december 2020

Hele lekkere sushi en snelle bezorging! Mijn box was alleen niet helemaal wat ik besteld had, de nigiri's hadden flamed moeten zijn, maar dat waren ze niet. Was opzich niet heel erg, maar viel me op.

A.
7 december 2020

De sushi was niet vers en had veel rijst. We kregen 1 klein flesje soya saus voor 2 personen. Geen aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

XO
6 december 2020
Robin
6 december 2020

Lekkere sushi! Veel keus en veel verschillende combinaties.

Anoushka Bhawanidin
5 december 2020

De sushi was heerlijk zoals altijd. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

Fleur
5 december 2020

De sushi zag er kwalitatief erg goed uit met hoge verwachtingen. Maar uiteindelijk viel dit tegen. We hebben meer als de helft weg gedaan. De vis was snotterig en sommige stukjes kauwgom achtig. Helaas ..

Cindy
5 december 2020

Was onze eerste bestelling bij deze nieuwe vestiging, moesten 1u en 40 min wachten op onze sushi box. Om 21:40 ging de deurbel, redelijk over onze honger heen helaas. Sushi was wel goed!

Ivo
4 december 2020
S.
3 december 2020

erg lekker en vers. Ook super geholpen aan de telefoon.

Marcel
2 december 2020

Lekker verse sushi en stond precies

Natasja
1 december 2020

Echt heerlijke sushi ! Je kan echt proeven dat het vers is en met liefde word bereid. Altijd goede verhalen gehoord van mr sushi maar zat niet in Rotterdam. Extra blij dat ze er nu dus wel zitten ! Voor mij geen andere thuis bezorgd sushi meer !

Kristiana
1 december 2020
E,
30 november 2020
Anoniem
29 november 2020

Super lekker en vers! Geen gekke vis geur wat je wel is bij sushi tenten hebt en erg veel keus! Goede prijs-kwaliteit verhouding

Owen
29 november 2020

Erg vriendelijk, eten was weer eens top en snelle bezorging!

Tommy
29 november 2020

Sushi was vers en super lekker. Prijs kwaliteit top!

Joyce
28 november 2020

Lekkere sushi. En het stond keurig op tijd klaar.

Marika
28 november 2020

Ik heb 3 keer besteld bij mr sushi en 3 keer op een rij ging iets mis. De eerste keer heb 2,5 uur moeten wachten voor mijn bestelling .De tweede keer nog 1.5 uur gewacht. De derde en laatste keer dacht ik te gaan halen en guess what! een deel van de bestelling was niet bij. Gelijk gebeld en weer 40 min moeten wachten voor dat de laatste stuk bestelling binnen was. Niet te geloven!!! Sushi is lekker maar service is heel slecht. Niet meer

M.
28 november 2020
Anoushka
27 november 2020

Overheerlijke sushi en top service. Ik werd netjes gebeld omdat de bezorging iets later zou zijn dan de afgesproken tijd. Bij het uitpakken zat er ook een heel lief briefje bij!! Hier gaan wij zeker vaker bestellen!

Jitske
26 november 2020

Heerlijke sushi en hele vriendelijke service!

Luna Melania
25 november 2020

Erg vriendelijk personeel, de soyasaus zit in flesjes wat super handig is en de sushi was heerlijk!

Pim Hofste
24 november 2020

Sushi is van erg goede kwaliteit en erg lekker. Bezorging is netjes op tijd. Het kaartje erbij is een leuke toevoeging

Sam
23 november 2020
Do
23 november 2020
A.
23 november 2020

Heerlijke sushi en snel bezorgd. Zeker een aanrader!

Shefali
22 november 2020

Het was heerlijk en de bezorging was snel. Sommige sushi’s waren iets lekkerder dan andere, maar over het algemeen: heeeeerlijk ♥️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Seyda
21 november 2020

Enorm lekker en vers! Je hebt keuze uit verschillende boxen naar keuze en nog veel meer. Had het om 16:00 besteld en kon al om 16:50 ophalen. Service is top en ze geven genoeg sausjes etc. erbij. Alles smaakte heerlijk 🥰 Dank jullie wel!

Kelly Le
20 november 2020

Sushi was echt boengggggggggg lekker, maar bezorging kan beter man. Had rond 16:00 al besteld zodat het om 17:45 bezorgd kon worden, maar het kwam 18:30 pas aan 🥴

JCW
20 november 2020

Helaas geen fijne eerste ervaring. Netjes bediend bij het afhalen maar de sushi van magere kwaliteit droge rijst, kleffe tonijn sashimi.... Helaas niet het feestje waar we op hoopten.

Ali
20 november 2020

Precies op tijd. Was echt lekker. Verschillende soorten. Echt een aanrader. Proficiat!

Aart
20 november 2020
Preshant
20 november 2020

Good sushi and very fast delivery this time with a nice note from the store. Shows that they care about not only their products but also their customer

Anoniem
19 november 2020

Sushi niet lekker te hard en leek oud. Zonde van mijn geld..

Megan
18 november 2020

Heerlijk gegeten; goede box (R'damse studenten box), lekkere smaak & echt vers!

Evelien
16 november 2020

Wij hebben heerlijk gegeten!! Gaan zeker vaker bestellen ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabina
14 november 2020

lekker, op tijd geleverd en aardig personeel.

Siriluck Songsri
10 november 2020

bezorging was precies op tijd. De Sushi Sensation special box was echt wel een goede keuze! Zeker een geslaagde verjaardag dinnertje!